Loonbedrijf voor Noord-Holland

Loonbedrijf voor Noord-Holland

Blankendaal is een agrarisch loonbedrijf uit Spierdijk, Noord Holland met jarenlange ervaring op alle aspecten van agrarisch loonwerk. Blankendaal is o.a. actief in de grasoogst. Wij kunnen uw gras binnenhalen en inkuilen met behulp van onze 2 opraapwagens. We kunnen de kuil aanrijden met de trekker en kuilverdeler of met de shovel. Ook hebben we een ronde balenpers / wikkelcombinatie voor u klaar staan.

Sinds kort hebben we een nieuwe Tebbe breed-strooier met weeginstallatie beschikbaar voor het strooien van ruige stalmest, kalk en/of bokashi. De strooier kan met behulp van taalkaarten plaatsspecifiek strooien.

Grondverzet

Blankendaal heeft zich door de vele grote maar ook kleine projecten bewezen als vakkundige speler in het grondverzet. Wij doen projecten voor gemeentes, provincie, waterschappen, aannemers en particulieren. We doen projecten als hoofdaannemer maar ook als onderaannemer. Door het veelzijdige machinepark kan Blankendaal een totaalpakket aanbieden. Wij hebben graafmachines van 32 ton tot 1 ton. Hierdoor zijn we breed inzetbaar. Ook beschikken we over diverse shovels en kiepers voor grondtransport.

 

Wij doen een breed scala aan projecten van het inrichten van complete woonwijken tot het aanleggen van een achtertuin. Werkzaamheden waar wij vertrouwd mee zijn: Rioleringswerkzaamheden, aanleggen van bestrating inclusief fundering, graven van sloten, inrichten van terreinen, ontgraven van bouwputten, paardenbak aanleggen drainage, aanleg van nutsvoorzieningen en het oplossen van wateroverlast en aanleg van recreatievelden.

Wegenbouw

Veelal in opdracht van gemeentes verzorgen wij werkzaamheden op het gebied van wegenbouw in Noord-Holland. Wij helpen u o.a. met:

  • Onderhoud wegen
  • Reconstructie
  • Aanleg nieuwe wegen
  • Aanleg parkeervakken
  • Inrichting bedrijventerreinen
  • Sierbestrating

Beschoeiingen

Beschoeiingen, damwanden of keerwanden worden gemaakt van verschillende materialen zoals hardhout beschoeiingsplanken, kunststof, metaal en beton. Een beschoeiing wordt toegepast ter bescherming van tuinen langs het water en als versterking van de oevers van sloten, vijvers en watergangen.

Met een beschoeiing of damwand aan de slootkant van uw tuin krijgt u extra vierkante meters tuin. In Nederland worden houten damwanden veel toegepast om te voorkomen dat de tuin langzaamaan verdwijnt in de naastgelegen sloot of vijver. In combinatie met een vlonder krijgt uw tuin dankzij de houten keerwand een extra zithoek of een handige plek om de boot af te meren.

Een beschoeiing van hardhout beschoeiingsplanken is de meest gebruikte beschoeiing. Een beschoeiing van losse planken hout in combinatie met hardhouten palen verticaal in de grond oogt natuurlijk en heeft een warme uitstraling. Wij werken meestal met azobé hardhouten damwanden, in overleg is het ook mogelijk om te kiezen voor damwand planken van Europees hardhout.

Het plaatsen van een hardhouten beschoeiing is gespecialiseerd maatwerk. Blankendaal heeft al vele jaren ervaring met het aanleggen van schoeiingen langs de oevers van sloten en kanalen. We hebben materieel in alle formaten waardoor we op grote maar ook kleine projectlocaties ons werk goed kunnen doen. Een beschoeiing of damwand kan op vele manieren worden gerealiseerd. Na een locatiebezoek kunnen wij een advies geven over hoe de beschoeiing het best opgebouwd kan worden. Er zijn veel mogelijkheden: Beschoeiingen bestaande uit houten damwanden of hardhouten palen met schotten of planken, met of zonder gording, hoe de beschoeiing verankerd wordt, lengte van de beschoeiing, verhoogde tuinborders, en of u een dekplank of aangesloten vlonder erbij wilt. Wij kunnen het naar uw wens maken.

Reacties zijn gesloten.